Over MsAP

 

MsAP (Malem street-Art Project) is een straatkunstproject met een kleine s in Malem. Het is een initatief van vzw vroemvroem, met steun van de Vlaamse Gemeenschap, de stad Gent en de Nationale Loterij.

 

MsAP blijft doelbewust ver weg van de beslotenheid van de klassieke musea en kiest resoluut voor de straat als canvas. De vierde editie van MsAP loopt van juli tot en met september 2019. Zie 'nieuws' voor meer details over de gratis rondleidingen en de zoektochten, alsmede voor de openingsuren van Bar Robotica (in principe elke vrijdag vanaf 17h).

 

We werken samen met diverse partners in en buiten Malem. MSAP zou niet kunnen bestaan zonder de medewerking van de bewoners waar we installaties kunnen plaatsen, en de kerk van circusplaneet. Msap werkt dit jaar ook samen met Igegno Makerslab, Elegoo, HTISA, Kringwinkel Open Plaats, Brede School en atelier Wollebol.

 

Vzw vroemvroem is al lange tijd actief in de spektakelindustrie met als specialisatie speedanimatie, tentoonstellingen op maat (Patagonisch Genootschap, Bataclan e.a) en internationle wijktelevisie met TV ekkergem