Rondleidingen en fotozoektocht

 

 

De tentoonstelling is dit jaar zo opgebouwd dat je ze ten alle tijde zelf kan bezoeken. Bij elk dier komt een bord met de nodige duiding. Maar je kan ook nog altijd een rondleiding vragen waarbij je extra duiding krijgt en we je meenemen naar de meer verborgen MSAP dieren, zoals de bijna onvindbare camouflagedieren.

 

De ervaring leert ons dat de organisatie van rondleidingen niet altijd even evident is. Vooral het zoeken van een datum en tijdstip wat voor iedereen past is moeilijk, en het MSAP beschikt tot nader order niet over een administratief medewerker die dit allemaal kan bijhouden en organiseren.

 

Daarom vragen we je wel zelf enige mensen bijeen te krijgen op tijdstip dat voor iedereen uit je groep kan, en dit ons minimum drietal dagen op voorhand door te mailen. Je krijgt dan een gratis rondleiding en we spreken dan af aan het verwenhuis in Malem (Heldenplein 22).

Dit kan altijd vanaf een tiental personen. Als je voldoende overtuigingskracht hebt, kunnen zelfs kleinschalige rondleidingen vanaf 5-tal personen. De gids woont vlakbij Malem en kan in principe ten alle tijden opgevorderd worden. ook 's avond en in het weekend. 

Organisaties kunnen ook met grotere groepen langskomen, gelieve ons dat een week op voorhand te melden en we zorgen dan voor wat extra's.

 

 

 

Er is sinds heden ook een plots opduikbar aan Heldenplein 22: BAR EXOTIC' .

 

Je kan er iets eten en drinken, en er zijn allerlei allerlei activiteiten zoals snelkoe tekenen, workshop pantoffeldier beschilderen. Je kan een geleid bezoek brengen aan het verwenhuis, of in het atelier naar de dieren in the making komen kijken. De gelegenheidsbar is elke vrijdag open vanaf 17h, maar ook bij gelegenheid. Voor de concrete opneingsuren van Bar EXOTIC, kijk je best op facebookpagina van het msap

 

Noteer alvast ook in je agenda: op vrijdag 14 september is er een receptie in Bar Exotic. Iedereen welkom en de receptie start op 17h