Rondleidingen en zoektochten

 

De tentoonstelling is zo opgebouwd dat je ze ten alle tijde zelf kan bezoeken. Bij elke robot of machine komt een bord met de nodige duiding. Maar je kan ook nog altijd een rondleiding vragen waarbij je extra duiding krijgt en we je meenemen naar enkele interactieve robots in ons atelier aan Heldenplein 22.

 

De ervaring leert ons dat de organisatie van rondleidingen niet altijd even evident is. Vooral het zoeken van een datum en tijdstip wat voor iedereen past is moeilijk.

 

Daarom vragen we je wel zelf enige mensen bijeen te krijgen op tijdstip dat voor iedereen uit je groep kan, en dit ons minimum drietal dagen op voorhand door te mailen. Je krijgt dan een gratis rondleiding en we spreken dan af aan het BAR ROBOTICA (Heldenplein 22).

 

Dit kan altijd vanaf een tiental personen. Als je voldoende overtuigingskracht hebt, kunnen zelfs kleinschalige rondleidingen vanaf
5-tal personen. De gids woont vlakbij Malem en kan in principe ten alle tijden opgevorderd worden. zelfs 's avond en in het weekend.

Organisaties kunnen ook met grotere groepen langskomen, gelieve ons dat een week op voorhand te melden en we zorgen dan voor wat extra's.

 

Vanaf 05 juli opent ook een gelegenheidsbar (Bar Robotica) aan Heldenplein 22

 

Je kan er iets eten en drinken, maar je kan er ook meebouwen aan nieuwe robots en een geleid bezoek brengen aan het interactieve robots binnen. Er komt ook een animatiefilmset waar je je eigen scene van 'robot got talent' kan maken! De gelegenheidsbar is in principe elke vrijdag open vanaf 17h, maar ook bij gelegenheid. Voor de concrete openingsuren van Bar Robotica, kijk je best op facebookpagina van het msap.

 

Noteer alvast ook in je agenda: op vrijdag 05 juli is er de openingsreceptie in Bar Robotica. Iedereen welkom en de receptie start op 18h.