Rondleidingen en zoektochten

 

De tentoonstelling is zo opgebouwd dat je ze ten alle tijde zelf kan bezoeken. Bij elke robot of machine staat een bord met de nodige duiding. Maar je kan ook nog altijd een rondleiding en/of zoektocht vragen waarbij je extra duiding krijgt en we je meenemen naar enkele interactieve robots in ons atelier aan Heldenplein 22.

 

De ervaring leert ons dat de organisatie van rondleidingen niet altijd even evident is. Vooral het zoeken van een datum en tijdstip wat voor iedereen past is moeilijk.

 

Daarom vragen we je wel zelf enige mensen bijeen te krijgen op tijdstip dat voor iedereen uit je groep kan, en dit ons minimum drietal dagen op voorhand door te mailen.Dit kan vanaf 7 personen.

 

Organisaties kunnen ook met grotere groepen langskomen, gelieve ons dat een week op voorhand te melden en we zorgen dan voor wat extra's.

 

Vanaf augustus  opent ook een gelegenheidsbar (Bar Robotica) aan Heldenplein 22.  De gelegenheidsbar is in principe elke vrijdag open vanaf 17h, maar ook bij gelegenheid en tijdens rondleidingen/zoektochten. Voor de concrete openingsuren van Bar Robotica, kijk je best op facebookpagina van het msap.

 

Tijdens Atelier Robotica kan je zelf meebouwen aan robots. Er komen ook enkele ateliers ism met onze partners Igegno en Elegoo.