Kalender en data eerstkomende workshops en ateliers

 

 

 

 

Om de smartphone gebruikers ter wille te zijn en teveel scrollen te vermijden, geven we hier eerst de activiteit van deze week. Verderop de algemene uitleg over de workshop en diegene die je nog kan verwachten :

 

 

Een domper voor iedereen en ook voor ons, de 'tweede golf van corona is aangekomen.

We drijven de veiligheidsmaatregelen op: dit betekent intensief handen wassen op ons speciaal was-meubel, mondmaskers voor 12+ en afstand houden. We onderzoeken ook of we alternatieven kunnen aanbieden ipv kassieke workshops. Hierover weldra meer en we bekijken ook hoe de situatie in Gent evolueert en welke de nieuwste richtlijnen zijn.

 

Tot ander order het programma voor deze week :

Dinsdagnamiddag 28 juli vanaf 15h: info en mogelijkheid tot inschrijven 3D print workshops

Woensdagnamiddag 29 juli van 14h tot 17h: 3D workshops met Michel. demo + momumenten printen

Vrijdagavond 31 juli vanaf 20h: drankje en cinema bij zonsondergang

 

De week erop kan je je verwachten aan workshop kersttomaten planten (buiten wat veiiigste blijft), en meerdere open ateliers stop motion en film in kleine bubbels. Sportaround komt langs op dinsdag 04 september, op woensdag is er workshop met Charlotte, en op donderdag 6 september komt de gekende Gentse rapper Fatih langs met wie we een hip hop traject voorbereiden. Doorlopend zal er ook worden ge3d print, en doorlopend kan je ook de tussentijdse resultaten van de workshops en ateliers bewonderen. Vanaf zal ook regelmatig pop up cinema zijn met filmpjes die al gemaakt zijn. Kortom, Malem reizen begint stilaan op volle toeren te draaien ! 

 

En jij hebt ondertussen al voldoende bewezen dat je op je kleine gsm scherm toch ook goed kan scrollen en hieronder ook nog eens een overzicht van de voorbije workshops.

We bouwen immers vaak verder op vorige resultaten. Zo werken we in de eerste stop motion animatie met decors die gemaakt zijn tijdens de workshop 'New York bouwen' . En als je een bepaalde workshop ziet die je gemist hebt en je graag ook wil doen, kan je nog atijd je eigen bubbel samenstellen en dit via contact aanvragen. 

Ook mensen die zelf een workshop willen geven, kunnnen altijd een voorstel doen via contact. Dit zijn de workshops en ateliers die we al gedaan hebben

 

Woensdag 01 juli : opendeurdag voor iedereen+ test 'slijm maken' + receptie

 

dinsdag 07 juli. activiteit met kinderen Stibo Pagaderke (bubbel) . momumenten met klei

woensdag 08 juli : workshop pinata maken

Vrijdag 09 juli : Open deur en open atelier van 14h tot 16h. Momumenten kei + tekenen

 

Maandag 13 juli : pinata's maken met stibo pagaderke (gesloten bubbel) + vrijheidsbeeld papier mache

woensdag 15 juli : Skyline New York maken. Van 14h tot 17h

Donderdag 16 juli vanaf 14h : Open atelier

 

Maandagavond 20 juli: open atelier

 

Dinsdag 21 : vanaf 15h open atelier +  test green key + bouw kleinste Van Eyck expo ooit

Woensdag 22  juli : workshop stop motion animatie (spongebob in Amerika)

donderdagnamidddag tussen 14h en 16h: open atelier

vrijdagavond vanaf 20h: test bar + test cinema + opening kleinste Van Eyck expo

 

algemeen : gedurende de hele zomer (t.e.m. september) is er elke woensdagnamiddag een workshop, maar daarnaast voorzien we ook nog een heleboel extra sessies en extra openingsdagen en open ateliers. 

 

Omwille van de corona maatregelen dienen we het aantal inschrijvingen te beperken tot 10 (binnenactiviteiten) of maximum 15 (als we ook buiten kunnen doen ).

Gelieve je in alle gevallen in te schrijven, hetzij via mail (contact), via aanmelden event ( facebookpagina van het msap), of via persoonlijk aanmelden in Heldenplein 22. 

Als je zeker wil zijn van een plaatsje, schrijf je dan tijdig in !

Tijdens Open Ateliers is iedereen ook welkom zonder vooraf in te schrijven (zolang de maximum capaciteit niet overschreden is ) 

 

Kan je zelf een bubbel van 5 a 10 mensen samenstellen en wil je graag een specifieke activiteit doen, stuur ons een mail en we zien wat we kunnen doen. 

Flexibliteit is onze middennaam zoals ze zeggen in schoon Nederlands.

 

 

 

 

Home  •  Reizen Malem  •  kalender  •  workshops  •  Over MsAP  •  Vrienden v/h MsAP  •  contact  •