Inschrijvingen rondleidingen/zoektochten/atelier/vragen/veiling

 

Je kan hier een doe-het-zelf zoektocht formulier opvragen waar je op eigen houtje de zoektocht kan doen. De ingevulde bladen laten je achter in de brievenbus van Heldenplein 22.

 

Vanaf 7 personen kan je ook een zoektocht/rondleiding aanvragen met nog enkele extra's zoals een ritje op de iedereen wint lottotrommel. Gelieve dit wel minstens 1 dag op voorhand aan te vragen en bevestiging via mail te krijgen.

 

En nu het einde van Malem Robotica in zicht komt, organiseren we ook weer een veiling. We hebben te weinig plaats in de voorraadkamers en kunnen nog wat centen gebruiken om de groeiende werking te financieren. en daarom hebben we besloten alle robots, groot en klein, in de veiling aan te bieden. Op zaterdag 28 september is er een veiling in Heldenplein 22, maar je kan via mail nu al bod doen. Gelieve duidelijk te omschrijven op welke robot je graag wil bieden.

 

Er is al meer dan genoeg commercie in de reguliere kunstwereld en we gaan niet moeilijk doe. Is je bod een beetje redelijk, dan is de robot al snel de jouwe. En heb je een uniek aandenken uit Malem Robotica en steun je ook nog eens het MSAP !

 

De minimum instelprijs voor de kleine robots  uit de 'robot got talent' etalage  is slechts 5 euro, voor de grote robots uiteraard wat meer.

 

Steun het MSAP en doe nu al een bod. Vul hier het formulier in of mail naar info@msap.be .